Feestavondentijdensdewedstrijd

Na een dag vol sensatie denk je bijna, kan deze avond nog beter eindigen? Ja natuurlijk! Na afloop op beide tractorpullingdagen zullen er geweldige acts voor jullie klaarstaan om dit weekend zeker onvergetelijk te maken.

Zaterdagavond, DE BIJTELS

De Bijtels weten elk evenement met energie en een flinke dosis enthousiasme tot een ware knalfuif te maken! Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of waar dan ook, ze gooien het dak eraf met de grootste hits en leukste feestmuziek.
Ze coveren hits van Guus Meeuwis tot Rage Against the Machine en alles daar tussenin, niets is te gek! Voor mensen van alle leeftijden, windstreken en levensovertuigingen. Het is een show vol energie die je meevoert en waar nog jaren over doorgepraat wordt. Er is geen feest dat niet eindigt met ‘we want more!’
En eenmaal weer nuchter en bekomen van een avondje met De Bijtels zou je willen, dat je wat minder gedronken en gesprongen had. Maar ook dat je blij bent, dat jij erbij bent geweest!

Zondagavond, LEKKE BAND

De meest gewilde fun/rock-coverband van Nederland… en Brabant. En wij hebben ze weten te strikken voor de afsluiter van het geweldige tractorpulling weekend.

 
Met een Pleelijst waar onder andere Country Roads, Bestel Mar en In De Blote Kont schitteren, kan het niet anders zijn dat het een geweldig feest wordt met deze mannen!
 
Dus: ben je nog lang niet moe na de ronkende motoren en diesellucht, is het zeker de moeite waard om de tent in te duiken!!