Feestavond

Na een dag vol sensatie denk je bijna, kan deze avond nog beter eindigen? Ja natuurlijk! Na afloop op zaterdag zullen er een geweldige acts voor jullie klaarstaan om dit weekend zeker onvergetelijk te maken.

Zaterdagavond, DJ van de V & FRAGMENT

Als onze vaste huis DJ kan DJ van de V uiteraard niet ontbreken op de feestavond. Achter zijn draaitafel weet hij de complete tent los te laten gaan!

 

Fragment is een bijzonder entertainende band en al jaren één van de allerbeste live-acts. 2 kleine Engelsen en een belachelijk lange Nederlander, +4000 concerten aan ervaring, dragen allemaal

 bij aan een show vol energie, humor, fantasie en liedjes die iedereen kent. Het resultaat is zonder uitzondering één groot feest. Fragment heeft op talloze festivals gespeeld, [zoals Zwarte Cross waar ze de afgelopen 12 jaar een soort huisband zijn geweest], evenals een aantal “feesttenten” en andere locaties in Nederland, van AHOY en Paradiso, om er maar twee te noemen, tot kleine cafés.

Giel Beelen, de DJ zegt over de band: “Het is een belediging om ze een coverband te noemen. Ze voegen hun eigen dimensie toe aan de nummers. Het is altijd een feestje als ze spelen” [“Ik vind ´t een belediging als je ´t een coverband daarbij. Ze geven er gewoon een eigen dimensie aan. En ´t is altijd een feestje”].

De organisatoren van het Zwarte Cross festival zeiden over de band: “Terwijl sommige bands 10 mensen op het podium nodig hebben om een ​​fatsoenlijk geluid te produceren,

 

 redden die verdomde Engelsen het met slechts 3 van hen”. [“Maar waar enkele bands 10 man op het podium nodig hebben om het een beetje te laten klinken, flikken die verdomde Engelsen het met z´n drieën”]

Dus: ben je nog lang niet moe na de ronkende motoren en diesellucht, is het zeker de moeite waard om tot 00.00u de tent in te duiken!!